woensdag 30 januari 2013

't Koninklijk meesterplan

 

Is het nieuws correct naar mijn oortjes overgewaaid hier in Finland: heeft de Koning Der Nederlanden het stokje doorgegeven? Ik volg de laatste tijd veel te weinig Nederlands nieuws. Wat curieus is gezien ik erg nieuwsgierig ben van aard en nooit een "Wacht- maar- af- en- je- zult- wel- zien" antwoord kan verteren.

 

Hare Majesteit verhuisd van haar troon. Om in het thema te blijven verhuizen wij van ons kasteeltje naar een iets minder charmant onderkomen. Zoals je hier al kon lezen wordt het een reuze pret in dat kijkdoosje van 30 vierkante meter! Het is nu dan ook tijd om jullie officieel te betrekken bij het Koninklijk meesterplan! Het busje komt... sneller dan verwacht: morgen al! En vandaag heb ik mij dan ook ongelooflijk schuldig gemaakt. In een zwak moment heb ik dus de gevreesde 'staarwedstrijd' verloren en ben als eerste bewogen tot inpakken, met als gevolg dat ik alles schoorvoetend in mijn eentje heb moeten doen.

Terug naar het meesterplan; wij hebben ons huis in Helsinki opgezegd en doneren de hele 'schat' aan schoonmoeder, zoals je kon lezen in Dozijn dode duiven deeltje 2. Als stap 1 voltooid is, vliegen we ertussen uit naar India voor de jaarlijkse familieverplichting en trekken een gezonde dosis familiekiekjes. Als stap 2 voltooid is en wij weer veilig op Finse bodem zijn, vervolgen wij ons meesterplan met als klap op de vuurpijl de immigratie naar Nederland! Waar de NS en de Koninklijke belastingdienst netjes op onze terugkeer hebben gewacht...


"Lieve lezer,

Door alle drukte heen probeer ik jou te voorzien van je dagelijkse kladjes. Mocht het gebeuren dat er niet elke dag een nieuw kladje wordt gepubliceerd dan bied ik bij deze alvast mijn excuses aan. Ik nodig jullie uit om in deze drukke periode ook jullie kladjes in te sturen, zodat andere lezers altijd wat kladvoer hebben om te blijven lezen!

Met een vorstelijke wuif groet ik het kladdervolk,

Koningin van het Kladboekje"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dankjewel voor je kladje!