zondag 14 juni 2015

Walk away (and give up) closet?


Hier zit ik dan, alleen in huis maar toch afgezonderd in mijn ‘walk-in-closet’. Want als je wil schrijven, moet je je afzonderen. Dat hoort zo bij mensen die een hobby hebben waarbij inspiratie nodig is. Ik weet niet of ik meer inspiratie put uit de omgeving ‘walk-in-closet’ maar ik kan me in ieder geval wel beter concentreren.

Het heeft ook nogal wat voeten in de aarde gehad, mijn ‘walk-in-closet’ dus zal ik hem gebruiken ook, niet goedschiks dan wel kwaadschiks. Ruim een half jaar lang lagen er alleen een hoop planken en koffers die uitpuilden met kleding in dit derde, extra kamertje boven. Nu staat er een grote kledingkast met drie zweefdeuren in, waarvan de middelste met passpiegel, en een antiek ogend tafeltje met marmeren blad wat door moet gaan voor mijn bureau. De stukken die ik nu schrijf moeten ook aanzienlijk beter zijn. Al zit mijn laptop vol zand, tenminste zo klinkt ‘ie.

Ik had het mij zo mooi voorgesteld, een grote kast met genoeg ruimte om alles netjes te ordenen waardoor ik ook elke dag automatisch,als bij toverslag, tiptop voor de dag zou komen. Zoals sommige van die ’high tea dames’ uit dat Engelse programma van rtl 5: Bed and Breakfast UK, geloof ik.  Geen idee waarom ik dat altijd dacht want de kleding is nog altijd hetzelfde en erger nog, het baasje van die kleding is ook niet veranderd. En delicate kledingstukken zijn voor mij niet weggelegd. Evenals het houden van kamerplanten…


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dankjewel voor je kladje!