Disclaimer kladje

Colofon en Copyright

 

Inhoud van www.Kladboekje.nl is intellectueel eigendom en is, met uitzondering van sommige afbeeldingen, anekdotes en films, geheel zelf geschreven en eigen content. Er rust copyright op de inhoud van dit blog en mag niet worden gebruikt zonder toestemming. Het lezen van mijn dagelijkse avonturen gebeurt geheel vrijwillig. Er wordt geacht dat de lezer de inhoud begrijpt.

Informatie over de inhoud.

Algemene Informatie en risico

 

www.Kladboekje.nl is een persoonlijk blog en ontvangt geen geldelijke compensaties van sponsors of om anders actief te zijn. De enige compensatie die verkregen wordt met dit blog is afkomstig van Google Adwords. Er worden dus geen merknamen opzettelijk gesponsord. De inhoud is voor vermaak bedoeld en biedt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies. Het volgen van dit blog doe je op eigen risico.

Reclame en advertenties

 

Reclame en advertenties op dit blog worden geplaatst door Google Adwords, ik kan geen invloed uitoefenen op het soort advertentie dat vertoond wordt. Echter past Google altijd zijn advertenties aan op lables en trefwoorden. Dit blog is geschikt voor alle leeftijden en zal nooit ongepaste advertenties bevatten. Voor problemen met het aankopen via de advertenties dient contact te worden gezocht met de adverteerder of verkopende partij.

Privacy 

 

Lees hier wat er met je berichten aan de redactie gebeurd. Dezelfde voorwaarden gelden bij het indienen van een idee. Wanneer men een bericht in een reactie plaatst is dit zichtbaar voor het publiek.Voor de privacyvoorwaarden van de adverteerder kan ik niet aansprakelijk worden gehouden.

Voorbehoud en rechten

 

Als auteur van dit blog behoud ik me het recht voor om de focus van dit blog te verleggen en om het blog te verplaatsen, sluiten of verkopen en om de disclaimer te wijzigen. Alle tips en ideeën worden wel gewaardeerd en serieus behandeld.

Ik hoop dat jullie je ondanks dit geklieder nog altijd welkom voelen op het Kladboekje. Samen kunnen we lekker hersenscheten laten zonder dat iemand een rechtszaak aan de broek geslingerd wordt of erger...Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dankjewel voor je kladje!