zaterdag 27 september 2014

De bom is gebarsten maar het kerkkoor heeft nog niet gezongen!Beste kladgenoten, ik wil toch even de tand aan de kaak stellen. Je weet wel, de kogel voor het zingen de kerk door schieten. Laatst heb ik een zeer betrouwbare test gedaan op Facebook, bestaande uit 7 vragen, waaruit bleek dat ik op George Clooney zou vallen. Clooney is voor veel vrouwen, en sommige mannen, een hebbedingetje: iets wat ze graag zouden hebben maar achteraf waarschijnlijk niet weten wat ze ermee moeten... Voor veel vrouwen met uitzondering van ondergetekende. De uitkomst zette me zelfs tot twijfelen aan mijn algehele geaardheid!


Ik heb de test gedaan omdat ik wel wilde weten of ik toch een beetje in de goede richting zat met mijn huidig lief. Want wat is er nu meer betrouwbaar: die test of mijn mensenkennis? Juist, die test ja! Nou uit de uitkomst zijn de gelijkenissen ver te zoeken: Westers versus Aziatisch, volle bos Clooney-haar versus heliplatform en geld als water versus alleen water in het gootje. Totdat ik ineens stuitte op een gelijkenis: leeftijd. Niet dat mijn wederhelft al bijna bejaard is maar er is wel een groot leeftijdsverschil tussen ons. De test had dus toch gelijk en ik vroeg me af waarom?

Hoe kan ik dit nu een beetje tactisch brengen…Mannen zijn te vergelijken met bommen. Jawel, wel volgens mijn theorie. Jonge bommen die zojuist geplant zijn hebben vaak de neiging om direct bij de geringste beweging tot ontploffing te komen. Zeer gevaarlijk, daar is iedereen het mee eens. Tot dusver is het logisch. Oude bommen daarentegen, kunnen al jaren onschadelijk onder de grond liggen zonder dat er ooit iets mee gebeurt. Wanneer men dan zo’n oude bom ontdekt moet deze zelfs “tot ontploffing gebracht” worden voordat er schot in de zaak komt. En zeg nou zelf, je zou toch ook eerder over een onschadelijke bom heenfietsen dan eentje die op springen staat? Persoonlijk fiets ik liever helemaal niet maar soms moet het wel om van A naar B te komen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dankjewel voor je kladje!