donderdag 17 januari 2013

De mannen breiclub


Iedereen heeft wel een hobby, iets wat hij of zij graag doet om te ontspannen. Toen ik  laatst vol trots mijn blog introduceerde aan mijn wederhelft was zijn opmerking: "Oh, is dat niet meer iets voor mensen die teveel tijd om handen hebben?". Misschien moet ik dan maar overstappen op iets anders? Breien bijvoorbeeld:

Dit is wat er zich afspeelde al voor ik het filmpje van hierboven kon afspelen om het onderwerp in te luiden:

Ik: "Ik heb eindelijk een leuk onderwerp voor mannenpraat gevonden."
Man: "En dat is?"
Ik: "Ben je er klaar voor? De mannen breiclub..."
Man: "De wat? Wat doen ze daar dan?"
Ik: "Je weet wel: breien. En nu hebben ze een brei club voor mannen opgericht."

Er viel een stilte, gevolgd door geschater.

"Echt waar?! Zijn ze helemaal gek geworden! #"!." Voegde hij toe. "Maar ik dacht dus dat het gewoon symbolisch bedoeld was weet je. Dat ze die `mannen breiclub´ zomaar hebben opgericht. Om dingen te verbeteren of ideen uit te werken middels brainstorming en dat ze dat dan breiclub noemen met een knipoog."

Na de introductie van het onderwerp kreeg ik gelukkig ook nog de kans om het werkelijke filmpje te starten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dankjewel voor je kladje!